Advies over sporthorloges en activity trackers

advies sporthorloges

Je bent op zoek naar een sporthorloge of activity tracker. Door de vele mogelijkheden kan de zoektocht naar de beste voor jou soms lastig zijn. Maar wij helpen je graag hierbij. In verschillende artikelen delen wij onze specialistische kennis zodat jij gemakkelijker de juiste keus maakt. We geven je informatie en advies over de functionaliteiten en waar je op moet letten bij het uitzoeken van een sporthorloge of activity tracker. Bovendien geven we je ook graag tips over het gebruik van je nieuwe gadget.

Advies bij het kiezen van een sporthorloge

Een sporthorloge helpt je bij het ondersteunen van je trainingen en prestaties. Maar waar moet je nu op letten bij het kiezen van zo'n horloge? In onderstaande artikelen geven wij je graag advies hierover.

Advies over sporthorloges
Welk sporthorloge heb ik nodig tijdens het hardlopen?
Hartslagband versus geÔntegreerde hartslagmeter
Welk sporthorloge heb ik nodig tijdens het fietsen?
Wat is Garmin Connect?
Coolblue's Keuze
Top 10 sporthorloges

Advies sporthorloges
Divider advies

Advies bij het kiezen van een activity tracker

Activity trackers maken je bewuster van je gezondheid en motiveren je om meer te bewegen. Waar je op moeten letten bij het kiezen van een activiteitstracker lees je in onderstaande artikelen.

Advies over activity trackers
Wat zijn de mogelijkheden met de Fitbit App
Coolblue's Keuze
Top 10 activity trackers

Advies activity tracker
Divider advies

Tips over gebruik

Jij hebt je sporthorloge of activity tracker aangeschaft. Natuurlijk wil je het gebruik van je nieuwe gadget zo snel mogelijk onder de knie hebben. Met onderstaande artikelen helpen we je bij onder andere het koppelen of synchroniseren van je sporthorloge. Daarnaast geven we je ook handige tips over het gebruik van je horloge.

Divider advies

Vergelijken

Eerder bekeken door jou